HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA

Szeretnéd megédesíteni a nyári napokat? Próbáld ki te is a mennyei édességek egyikét!
Diéták, módszerek, javaslatok és ellenjavaslatok jönnek-mennek, de ez a tétel mintha valami alaptörvénybe lenne írva, annyira nem vitatták sem a szakértők, sem a laikusok soha. Egészen mostanáig.
Kedves Olvasó! A könnyen elkészíthető leves után főételnek alföldi tányérost ajánlok. Az ízutazást követően a desszertet egy kis rummal bolondítom meg. A mai menü 1390 kcal/fő értéket tartalmaz. Jó étvágyat kívánok! Fásy Ádám
Kedves Olvasó! A könnyed leves után magyaros ízeket kínálok, nem mást, mint aprópecsenyét újburgonyával. Befejezésül egy finom desszerttel gazdagítom a mai ebédet. A menü 1110 kcal/fő értéket tartalmaz. Vidám és örömteljes vasárnapot kívánok! Fásy Ádám
Különösen gazdag C-vitaminban a tavasz első zöldsége, mely vajas kenyér mellé és levesbe is jó
Már csak pár nap van húsvétig, ami sajnos az időjáráson egyáltalán nem látszik. A meteorológiai tavaszt meghazudtolva szakadatlanul esik a hó, hideg van, és még mindig nincs értelme elővenni a tavaszi ruháinkat.
Már most megtervezheted a fő ételeket, melyben segítségedre lehet a Blikk húsvéti receptmagazinja is. Kedvcsinálónak íme néhány különeges recept Böröcz Sándor a balatonalmádi Hotel Ramada séfjétől
Ezzel a süteménnyel biztosan sikert aratsz majd!
Manapság sokan aggódnak, hogy lassan feledésbe merül az eredeti készítési mód. Egyre gyakoribb ugyanis, hogy a felöntött, ízesített pörköl­talapot illetik ezen a néven.
A fogyókúránál és a cigiről való leszokásban a nassolás elkerülése az egyik legnehezebb feladat. Mutatunk néhány olyan finom falatot, amelyekkel egyik szabály ellen sem vétünk.
Aki szeret főzni, gyakran álmodik egy új, modernebb konyháról. A munkapult és a konyhabútor színén kívül fontos szempont a jó, de olcsó berendezések kiválasztása is. A sütő mindig kényes kérdés. A gáz vagy az elektromos sütő az igazi?
Az ötvenes nők már magabiztosak és tapasztaltak, ezért egy friss kutatás szerint jobban főznek, mint a fiatalabbak. Ennek mi is utánajártunk…
Te melyiket kóstolnád meg legszívesebben? Már, ha egyáltalán...
Kezdetét vette kedden a Bocuse d’Or, a kulináris világ hatalmas jelentőségű szakácsversenyének világdöntője, amelynek történelme során most először végre magyar versenyzőért is izgulhatunk: hazánkat Széll Tamás, a Michelin csillagos Onyx étterem séfje képviseli a Rubik-kocka koncepcióján alapuló versenymenüjével.
Ünnepek után csúfosan üres a pénztárcánk, de ez még nem jelenti azt, hogy a maradék virslin kellene kihúznunk a hónapot. 3 olcsó, de finom recept következik.