HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Vadból készült ételek > Vadkacsamell mandulakéregben sütve, grillezett szalmazöldségekkel

t: 5055

Vadkacsamell mandulakéregben sütve, grillezett szalmazöldségekkel

A vadkacsamellet lebőrözzük, felvágjuk kisebb darabokra, besózzuk. Közben elkészítjük a panírt: a tojást felverjük, a mandulát összekeverjük egy kevés sóval és a finomra vágott petrezselyemmel. A kacsamelleket belisztezzük, tojásozzuk, majd jó alaposan megforgatjuk a mandulában. Kevés olajban pirosra sütjük mindkét oldalát, vigyázva nehogy megégjen a mandula. Közben metéltre vágjuk a zöldségeket, forró serpenyőben hirtelen megsütjük, és, hogy még egy kicsit ropogósak maradjanak, mézzel átforgatjuk és ráöntjük a szójaszószt. Éppen csak megforgatjuk vele és már tálaljuk is. Azt kell mondjuk, ez valóban egy kiváló étel a különleges napokra.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

hirado

2009.07.27

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok