HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Vadból készült ételek > Tejszínes vadragu leves

t: 5054

Tejszínes vadragu leves






Hozzávalók:

40 dkg őzcomb
15 dkg szalonna
3 db sárgarépa
1 db fehérrépa
2 ek magos mustár
1 db babérlevél
5 g fokhagyma
15 dkg gomba
1 fej hagyma
1 db zeller
4 dl tejföl
citromhéj
kakukkfű
petrezselyem
só, bors
zsálya

A szalonnát felkockázzuk, majd a zsírján megpirítjuk a hagymát és a fokhagymát, hozzáadjuk a babért, a mustárt, a zsályát és a petrezselymet, majd megpirítjuk benne a kockára vágott húst.

Mikor a hús már félig megpuhult, hozzáadjuk a kockára vágott gombát, répát, zellert, ízesítjük sóval, borssal, kakukkfűvel, és citromhéjjal, majd vízzel felöntjük és fedő alatt készre főzzük. Tálaláskor tejfölt keverünk hozzá.


rtlklub.hu

2007.11.07

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok