HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Érdekességek > Ausztriába megy a Túró Rudi

t: 4967

Ausztriába megy a Túró Rudi

A SPAR és a Sole-Mizo együttműködése alapján megkezdődött a Túró Rudi termék exportja az ausztriai SPAR hálózatba.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. kezdeményezésére a Sole-Mizo Zrt, és a SPAR Ausztria szakemberei közösen fejlesztették ki azt az egyedi receptúrát, melynek alapján a napokban megkezdődött a jellegzetes hungarikum, a Túró Rudi ausztriai exportja. A magyar piacon is egyedülálló, valódi tejcsokoládéval bevont tejdesszert az osztrák ízléshez is közel áll, így a szakemberek bíznak abban, hogy az itthon népszerű termék Ausztriát is meghódítja.


A Túró Rudi három darabos multipack csomagolásban Mizo Schoko-Milch Sticks néven kerül az osztrák boltokba. A termék forgalmazását 25 EUROSPAR és néhány SPAR szupermarket kezdte meg Graz környékén, de Stájerország valamennyi SPAR egységében belistázásra került. Hogy minél szélesebb körben megkedveltessék a terméket, és támogassák az értékesítést, a SPAR Ausztria üzleteiben kóstoltatási akciókat is szerveznek, ahol a vásárlók megismerhetik az osztrák piacon még ismeretlen tejdesszertet.

A Sole-Mizo és a SPAR három hónapos tesztidőszakot határozott meg a termék bevezetésére, és az ez alatt szerzett tapasztalatok alapján döntenek majd a folytatásról.

Turizmusonline

2012.11.27

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok