
                Sajtos-diós saláta
Hány személyre: 4 fő
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók:
    * 400 g spenótlevél
    * 1 fej lila hagyma
    * 80 g dió
    * 200 g rokfort sajt
    * 8 evőkanál olivaolaj
    * 1 csipet ételízesítő
    * 1 db citrom
    * 2 evőkanál balzsamecet
Elkészítés módja: A spenótleveleket megmossuk és alaposan lecsöpögtetjük. A lila hagymát megpucoljuk és karikára vágjuk, majd összevegyítjük a spenóttal. Ezt a keveréket osszuk el négy tányérban és szórjuk meg a dióval és a darabokra szedett rokfort sajttal. A citrom levét kifacsarjuk és összekeverjük az olajjal, az ételízesítővel és a balzsamecettel majd ezzel szórjuk meg a salátát. Fokhagymás pirítóssal igazán pikáns! 
Pink.hu