HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Vadból készült ételek > Zöldséges vaddisznóragu

t: 5918

Zöldséges vaddisznóragu







Hozzávalók:


15 dkg füstölt szalonna
60 dkg vaddisznócomb
3 ek paradicsompüré
2 fej vöröshagyma
20 dkg sárgarépa
5 g fokhagyma
3 db babérlevél
20 dkg gomba
1 db zeller
borókabogyó
tárkony
só, bors

A füstölt szalonnakockákat üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a kockákra vágott húst, az apróra vágott hagymát, és fokhagymát, majd sóval, borssal, tárkonnyal, borókabogyóval és babérral ízesítjük. Mikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a feldarabolt zellert, répát és gombát, valamint a paradicsompürét, és fedő alatt készre főzzük.


rtlklub.hu

2007.11.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok