HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Gasztronómia

Ismét egy új ízvilágot mutatunk be!
Ettől az ételtől még a vegetáriánusok is húsevőkké válnának, ha megkostólnák.
Gombaspecialitás ínyenceknek
Az ünnepek alatt ne feledkezzünk meg az egyik legfinomabb szárnyasról sem.
A bárány is karácsonyi jelkép, hiszen a kis Jézus a bárányok között született.
Lassan időszerűvé válik a kocsonya elkészítése
Ebben aztán van minden: gyümölcsök, husi és zöldség - vagyis mindenkinek ajánljuk!
Sok sok zöldség és pirított pulykaragu, majd jön az igazi különlegesség: a mogyorókrém.
Aki eddig nem szerette volna a karfiolt, garantáljuk, hogy ezután karfiol-rajongó lesz.
Földimogyoró és szójaszósz - Lázár spagettije ezúttal sem hétköznapi.
A kapribogyó különleges aromát kölcsönöz a hús-, vadas-, és halételeknek, mártásoknak, pástétomoknak és a körözöttnek, de ízesíthetünk vele zöldségsalátákat is.
Tonhalból ezúttal ízletes szendvicset készítünk, amihez tojást is fogyaszthatunk.
Ha szeretné elkápráztatni családját vagy barátait egy finom vacsorával, adunk egy ötletet...
Rizspapírba tekerünk zöldségeket, és máris kész a távol-keleti ínyencség.
Fajita, Guacamole, Pico szósz. Nem nyelvleckére, csak egy pikáns ebédre invitáljuk önöket.

Első Előző Következő Utolsó