Hozzávalók:
4 szelet sertésborda
10 dkg kapribogyó
10 dkg olívabogyó fekete
3 ek zsemlemorzsa
1 fej hagyma
1 db tojás
2 ek olívaolaj
40 dkg burgonya
5 dkg vaj
rozmaring
só, bors
A hagymát apróra vágjuk, majd vajon megpirítjuk. Egy tálba tesszük az apróra vágott olívabogyót, kaprit, és a megpirított hagymát, majd hozzáadjuk a tojást és a zsemlemorzsát, és alaposan összedolgozzuk.
A húst ízesítjük sóval, borssal zsebet vágunk rá, belehelyezünk egy ág rozmaringot, majd megtöltjük a krémmel, és pálcával összetűzzük.
A hússzeleteket olajon elősütjük, majd vízzel felöntve fedő alatt puhára pároljuk. A burgonyát megfőzzük, majd rozmaringgal, sóval, borssal ízesítve olajon átpirítjuk.
rtlklub.hu