HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Kapri és olívabogyókrémmel töltött sertésborda

t: 1580

Kapri és olívabogyókrémmel töltött sertésborda








Hozzávalók:

4 szelet sertésborda
10 dkg kapribogyó
10 dkg olívabogyó fekete
3 ek zsemlemorzsa
1 fej hagyma
1 db tojás
2 ek olívaolaj
40 dkg burgonya
5 dkg vaj
rozmaring
só, bors


A hagymát apróra vágjuk, majd vajon megpirítjuk. Egy tálba tesszük az apróra vágott olívabogyót, kaprit, és a megpirított hagymát, majd hozzáadjuk a tojást és a zsemlemorzsát, és alaposan összedolgozzuk.

A húst ízesítjük sóval, borssal zsebet vágunk rá, belehelyezünk egy ág rozmaringot, majd megtöltjük a krémmel, és pálcával összetűzzük.

A hússzeleteket olajon elősütjük, majd vízzel felöntve fedő alatt puhára pároljuk. A burgonyát megfőzzük, majd rozmaringgal, sóval, borssal ízesítve olajon átpirítjuk.


rtlklub.hu

2007.11.29

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok