Hozzávalók:
50 dkg marhahátszín
2 ek olívaolaj
1 fej hagyma
3 színű kaliforniai paprika
1 ek tabasco szósz
4 db tortilla lap
Só, bors
Guacamole-hoz:
2 db avokádó
2 db paradicsom
3 dl tejföl
Só, bors
Pico szósz:
1 db paradicsom
1 kis fej hagyma
1 ek tabasco szósz
só, bors
Egy nagy serpenyőben felforrósítunk kevés olajat. A húst csíkokra vágjuk, majd sóval és borssal ízesítjük. A hagymát és a paprikákat felcsíkozzuk, majd az olajban pirítani kezdjük, amikor megpirultak, hozzáadjuk a húst, és a tabasco-t.
A guacamole-hoz összekeverjük a villával összetört avokádót a kockára vágott paradicsommal és a tejföllel, majd ízesítjük sóval, borssal. Egy másik tálban összekeverjük az apróra vágott hagymát és paradicsomot, hozzáadjuk a tabasco-t, majd sózzuk borsozzuk.
A tortilla lapokba halmozzuk a húsos ragut, ráöntjük a kétféle szószt, majd feltekerve tálaljuk.
rtlklub.hu