HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Sárgabarackos sertéskaraj narancsos brokkolival

t: 1664

Sárgabarackos sertéskaraj narancsos brokkolival

Ebben aztán van minden: gyümölcsök, husi és zöldség - vagyis mindenkinek ajánljuk!

Hozzávalók:

4 db csontos sertéskaraj
2 ek sárgabarack lekvár
2 szelet kenyér
1 kk pirospaprika krém
30 dkg brokkoli
1 dl narancslé
1 fej hagyma
olaj
só, bors


A brokkolit rózsáira szedjük és leforrázzuk. A kenyeret apró kockákra vágjuk. A sertéskarajt kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük, és olajon elősütjük. Ezután megkenjük baracklekvárral, ráhalmozzuk a kenyérkockákat, meglocsoljuk olajjal és sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.

Egy serpenyőben olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a brokkolit, a pirospaprika krémet, felöntjük narancslével, majd sóval, borssal ízesítve összeforraljuk.

rtlklub

2007.12.07

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok