HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Batyuba töltött pulykamell, laskagombával

t: 1702

Batyuba töltött pulykamell, laskagombával

Hozzávalók:


50 dkg leveles tészta
30 dkg pulykamell
10 dkg fekete olívabogyó
15 dkg laskagomba
1 fej vöröshagyma
1 db tojás
1 ek olaj
Salátához:
20 dkg madársaláta
3 ek olívaolaj
1 db citrom
1 fej hagyma
só, bors


A hagymát apró kockára vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Ha megpirult, hozzáadjuk a kockákra vágott pulykamellet, a felszeletelt fekete olívabogyót, az apróra vágott laskagombát. A tésztával kibéleljük a sütőformát, belehelyezzük a tölteléket és batyu alakúra formázzuk. Az összecsomagolt tésztát megkenjük tojássárgával, majd előmelegített sütőben, 200 fokon aranybarnára sütjük.
A hagymát apróra vágjuk, elkeverjük olajjal és citromlével, majd ízesítjük sóval, borssal és a salátára öntjük.

rtlklub

2007.12.27

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok