HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Földimogyorós pulykaragu

t: 1626

Földimogyorós pulykaragu







Hozzávalók:

30 dkg sütőtök
3 ek földimogyoró krém
40 dkg pulykamell
1 db padlizsán
1 db cukkini
2 db babérlevél
5 dkg vaj
őrölt szegfűszeg
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
3 dl szárnyas alaplé
2 ek méz
Galuskához:
50 dkg kukoricaliszt
2 dl víz
2 db tojás
1 ek vaj
só, bors

A sütőtököt feldaraboljuk, megkenjük mézzel és sütőben megsütjük. A pulykamellet kockára, a cukkínit és a padlizsánt pedig apróra vágjuk.

Egy edényben felforrósítjuk a vajat, megpirítjuk rajta a húst, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, a cukkinit a padlizsánt és a tök húsát, majd ízesítjük sóval, borssal, babérral, fokhagymával és szegfűszeggel. Mikor a zöldségek megpirultak, hozzáadjuk a mogyorókrémet, felöntjük húslével és puhára pároljuk.

A kukoricalisztet összekeverjük tojással, vízzel sóval, olvasztott vajjal, galuskákat szaggatunk belőle, és vízben megfőzünk.

rtlklub.hu

2007.12.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok