Hozzávalók:
25 dkg csirkemell filé
50 dkg spagetti
2 ek földimogyoróvaj
2 ek méz
1 dl víz
2 ek szójaszósz
1 db citrom
1 ek csípős paprikakrém
3 ek olaj
3 db sárgarépa
15 dkg friss paraj
2 ek földimogyoró
só, bors
A tésztát kifőzzük.
A csirkemellet csíkokra vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, és olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a julienre vágott répát és az erős paprika krémet. Egy keverőtálban összekeverjük a mogyoróvajat a mézzel és a vízzel, majd hozzáöntjük az olajat, és alaposan elkeverjük.
Az így kapott öntetet a spenótlevelekre öntjük, hozzáadjuk a mogyorót, a tésztát, meglocsoljuk citromlével és szójaszósszal, majd összeforgatjuk a hússal.
rtlklub.hu