HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Zöldséges bárány kuszkusszal

t: 1744

Zöldséges bárány kuszkusszal






Hozzávalók:

40 dkg báránycomb
50 dkg kuszkusz
10 dkg csicseriborsó
10 dkg zöldborsó
3 g fokhagyma
4 l hús alaplé
2 ek paradicsompüré
5 db főtt burgonya
1 ek vaj
4 ek olaj
1 kk őrölt kömény
2 db babérlevél
1 kk kurkuma
1 kk curry
friss rozmaring
Só, bors

A forró alaplét ráöntjük a kuszkuszra, hozzáadjuk a friss rozmaringot, a vajat, fedő alatt 10 percig pihentetjük. A báránycombokat kockára vágjuk, olajon aranysárgára sütjük, ízesítjük, sóval, borssal, babérral, apróra vágott fokhagymával, paradicsompürével, rozmaringgal, majd hozzáadjuk a csicseriborsót, a curryt, a kurkumát, a köményt és felöntjük húslével.

Mikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a főtt burgonyát és a zöldborsót, majd átforrósítjuk.



rtlklub.hu

2007.12.19

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok