Hozzávalók:
40 dkg báránycomb
50 dkg kuszkusz
10 dkg csicseriborsó
10 dkg zöldborsó
3 g fokhagyma
4 l hús alaplé
2 ek paradicsompüré
5 db főtt burgonya
1 ek vaj
4 ek olaj
1 kk őrölt kömény
2 db babérlevél
1 kk kurkuma
1 kk curry
friss rozmaring
Só, bors
A forró alaplét ráöntjük a kuszkuszra, hozzáadjuk a friss rozmaringot, a vajat, fedő alatt 10 percig pihentetjük. A báránycombokat kockára vágjuk, olajon aranysárgára sütjük, ízesítjük, sóval, borssal, babérral, apróra vágott fokhagymával, paradicsompürével, rozmaringgal, majd hozzáadjuk a csicseriborsót, a curryt, a kurkumát, a köményt és felöntjük húslével.
Mikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a főtt burgonyát és a zöldborsót, majd átforrósítjuk.
rtlklub.hu