HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Egytál ételek

Serpenyőben kevés olajon aranybarnára pirítjuk a vékony csíkokra vágott csirkehúst.
A kukoricadarát vízben sűrűre főzzük, majd egy tálra öntjük és kihűtjük.
A pulykamellet felcsíkozzuk, és a vaj és olaj keverékén, sóval és a borssal ízesítve megpirítjuk.
Kicsi édes, kicsit csípős: a narancsraguval nyakon öntött sült borjúmáj garantáltan különleges ízélmény!
A tészták szerelmeseinek ajánljuk a pezsgővel megbolondított spagettit.
Mai csirke, hétköznapra: ünnepek előtt tervezzük már (reméljük, mindenki) a karácsonyi menüt, főzésre viszont most egyre kevesebb idő jut. Nos, ez az étel előkészülettel együtt is 20-25 perc: igazi konyhai varázslat! It's a kind of magic!
Az oldalast bordáira szedjük.
Egy kis tálban elkeverjük a kurkuma és chiliport kevés vízzel.
A wokban olajat forrósítunk, megpirítjuk rajta a csíkokra vágott marhahúst, majd megszórjuk a tarkaborssal.
A darált húst egy nagy tálban elkeverjük a zsemlemorzsával, és a finomra vágott hagymával, majd hozzáadunk pár levél apróra vágott mentát, és ízesítjük sóval, valamint borssal.
A bacont apróra vágjuk, majd egy serpenyőben vaj és olaj keverékén megpirítjuk, ízesítjük szeletelt fokhagymával, majd hozzáadjuk a karikára vágott pórét, és zellert, és a reszelt répát, és fedő alatt megpároljuk.
A húst ízesítjük sóval, borssal, majd forró olajon sütni kezdjük, közben ízesítjük szeletekre vágott fokhagymával.
A bacon felét felkockázzuk, zsírjára pirítjuk, majd megdinszteljük a finomra vágott hagymát, és a szeletelt fokhagymát majd hozzáadjuk a darált húst, ízesítjük sóval, borssal és megpároljuk.
Egy kis tálba reszeljük a gyömbért, majd elkeverjük a szójaszósszal.
Töltött sertéskaraj

Első Előző Következő Utolsó