HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Fekete és szecsuáni borsos zöldségwok

t: 1405

Fekete és szecsuáni borsos zöldségwok

A wokban olajat forrósítunk, megpirítjuk rajta a csíkokra vágott marhahúst, majd megszórjuk a tarkaborssal.

Hozzávalók:

2 ek olaj
40 dkg marhahús
1 ek tarkabors
1 ek halszósz
2 ek szójaszósz
1 ek szilvaszósz
1 ek osztrigaszósz
2 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1 db kaliforniai paprika
6 levél kínai kel
2 ek keményítő
4 adag főtt játminrizs

Ízesítjük halszósszal, szójaszósszal, szilvaszósszal és osztrigaszósszal, majd hozzáadjuk a vékony lapokra vágott sárgarépát, fehérrépát, kaliforniai paprikát és a kínai kelt. Egy kis tálban elkeverjük a keményítőt kevés vízzel, majd a húshoz adjuk sűrítésként. Felforraljuk, majd főtt jázminrizzsel tálaljuk.


rtlklub.hu

2008.12.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok