A húst ízesítjük sóval, borssal, majd forró olajon sütni kezdjük, közben ízesítjük szeletekre vágott fokhagymával.
Hozzávalók:
2 szelet steak
2 ek olaj
4 g fokhagyma
3 ek zöldbors
1 ek vaj
1 ek liszt
2 dl tejszín
1 ek konyak
só, bors
40 dkg rukkola
2 ek olívaolaj
1 ek balzsamecet
25 dkg koktélparadicsom
5 dkg olívabogyó
só, bors
A zöldbors mártáshoz serpenyőben vajat olvasztunk, ebben a zöldborsot kipattogtatjuk. Kevés liszttel megszórjuk, tejszínnel felengedjük, felforraljuk, majd sóval és kevés konyakkal ízesítjük. A rukkolát egy tálba tesszük, meglocsoljuk olívaolajjal, balzsamecettel, majd hozzáadjuk a felezett koktélparadicsomot, az olívabogyót. Ízesítjük sóval, borssal, majd összeforgatjuk.
rtlklub.hu