HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Póréhagymás pulykaragu

t: 1563

Póréhagymás pulykaragu

A pulykamellet felcsíkozzuk, és a vaj és olaj keverékén, sóval és a borssal ízesítve megpirítjuk.

Hozzávalók:

50 dkg tészta
50 dkg pulykamell
1 db póréhagyma
2 db paradicsom
2 ek liszt
1,5 dl tejszín
1 dl húslé
1 ek olaj
2 ek vaj
tárkony
só, bors

Mikor megpirult, meghintjük a liszttel, hozzáadjuk a felkarikázott pórét, majd, felöntjük húslével, tejszínnel és összeforraljuk. Ízesítjük friss tárkonnyal, majd megszórjuk apró kockára vágott paradicsommal. Főtt tésztával tálaljuk.


rtlklub.hu

2009.01.07

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok