A tészták szerelmeseinek ajánljuk a pezsgővel megbolondított spagettit.
Hozzávalók:
40 dkg spagetti
3 doboz tonhalkonzerv
1 db póréhagyma
2 g fokhagyma
1 db lime
2 ek kapribogyó
5 dkg olívabogyó
2 dl pezsgő
2 dl tejszín
1 db lime
petrezselyem
só, bors
A tésztát kifőzzük. A tonhal alól egy serpenyőbe öntjük az olajat, majd megpároljuk rajta a felkarikázott pórét és a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a kaprit és az olívabogyót, majd ráöntjük a pezsgőt és felforraljuk. Ízesítjük reszelt limehéjjal, sóval, borssal, durvára vágott petrezselyemmel, majd hozzáadjuk a tonhaltörzset. Ezután belekeverjük a tejszínt és felforraljuk. Az elkészült ragut a főtt tésztával tálaljuk.
rtlklub.hu