HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Gasztronómia

Egy kis káposztával megspékelve a rakott gnocchi igazán ínycsiklandozó lesz.
Fondüzni jó buli! Ez egy igazán ízekben gazdag társasági esemény. Próbáld ki te is!
A tenger közelségének köszönhetően kellemesen meleg, de szinte soha sem forró, édes levegő áramlik az itteni dombok közé. Ennek hatására csúcsminőségű a zöldség, gyümölcs, szőlő és olíva termesztés.
Milyen a valódi prósza? Most megtudhatod, ahogy a borban párolt körte receptjét is.
A gyerekek táplálkozásában fontos szerepet játszik a hús és a húskészítmények. Vannak ugyanis olyan aminosavak, amelyeket a szervezet nem tud előállítani, és ezek csak a húsban találhatóak meg.
Valósággal luxuscikké vált Európában a hasábburgonya, miután egyfelől a rossz európai termés, másfelől pedig a chips újmódi kínai divatja miatt egyetlen év alatt megkétszereződött a krumpli ára.
Február 22-én országszerte közel 700 étteremben féláron tömhetjük a bendőnket. Kedvezményes „Nagy Ízutazásban” lehet része mindenkinek, aki imádja a magyaros ízeket, az ínycsiklandó fogásokat és a kellemes borokat.
A török paradicsomból csodás ételeket készíthetsz. A mai finomsághoz is szükséged lesz egy szép példányra.
Ha párodat különleges vacsorával szeretnéd meglepni Valentin-nap alkalmából, készítsd el ezt a finomságot!
A borsos, mentás, chilis marhahúsból készült nyársak mellé egy egzotikus salátát kínálunk.
Ritkaságszámba menő élvezetek az almával ízesített hurkák és a kenyérben sült hurkák
Vanília illatú, narancsos palacsintával, paraszti fánk, fogoly húsa pacal módjára, harmincféle módon készülő omlett, gyümölcs csendélet
Szokatlan ízek, gyönyörű színek!
Nem árt, ha néha különleges falatokkal dobod fel a napodat. Például ilyen finomsággal.
A libamellet rizsből készült ropogóssal és vörösboros szedermártással tálaltuk. Az eredmény nem más, mint a színek és az ízek harmóniája.

Első Előző Következő Utolsó