HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Kelkáposztával rakott gnocchi

t: 2008

Kelkáposztával rakott gnocchi









Kelkáposztával rakott gnocchi

Hozzávalók:

40 dkg darált pulykacomb
1 fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
10 db kelkáposztalevél
5 dl tejföl
3 db tojás
30 dkg reszelt sajt
olívaolaj
Só, bors
50 dkg főtt gnocchi
Kakukkfű

Egy serpenyőben olívaolajat forrósítunk, megpirítjuk benne a kifőtt gnocchit, majd sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát.

A káposztaleveleket leforrázzuk, és apróra vágjuk. Egy tálban összekeverjük a tejfölt, a tojásokat, a reszelt sajtot, majd sóval, borssal ízesítjük. A darált húst kakukkfűvel ízesítjük. Egy jénai tálat kikenünk olajjal, ráteszünk egy réteg gnocchit, káposztát, darált húst, megszórjuk sóval, borssal, ráöntjük a tejfölös szószt, újra rétegezzük káposztával és gnocchival, végül a tetejét
megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokos sütőben készre sütjük.

Jó étvágyat!


rtlklub.hu

2007.03.14

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok