HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Pulykarolád szilvalekvárral és pármai sonkával

t: 2110

Pulykarolád szilvalekvárral és pármai sonkával







Hozzávalók:


60 dkg pulykamell,
só,
bors,
10 dkg szilvalekvár,
8 szelet pármai sonka,
zsálya,
40 dkg burgonya,
10 dkg vaj


Elkészítése:

A pulykamellből négy db, kb. 15 dkg-os szeletet vágunk. Jól kiklopfoljuk, majd bekenjük lekvárral. Utána rátesszük a sonkát, feltekerjük és megsütjük.
Burgonyapürét készítünk hozzá: a burgonyát feltesszük főni, majd adunk hozzá zsályát, valamint vajat, végül összetörjük

Jó étvágyat kívánunk!
(Tobai Róbert, Tóth Endre)
hirado.hu

2007.01.23

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok