HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Gyümölcsös csirke almasalátával

t: 2118

Gyümölcsös csirke almasalátával







Hozzávalók:

60 dkg csirkemell
15 dkg vegyes aszalt gyümölcs
3 evőkanál mustár
friss bazsalikom
olívaolaj

bors
4 db alma
3 evőkanál majonéz
2 evőkanál száraz fehérbor
1 db narancs
fapálcika

A csirkemellet kicsontozzuk, majd mindkét oldalon bevágjuk, kiterítjük, finoman kiklopfoljuk, a leeső részeket bekenjük mustárral. A kiterített csirkemellet alaposan sózzuk, borsozzuk, majd ráhelyezzük a bazsalikomleveleket, az aszalt gyümölcsöket és a mustárral bekent leesett részeket, feltekerjük, fapálcával összetűzzük, majd olívaolajon készre sütjük.

Egy keverőtálba tesszük a mustárt, a majonézt, hozzákeverjük a fehérbort, belereszeljük az almát, végül meglocsoljuk narancslével. Az így kapott almás salátával tálaljuk az elkészült hústekercseket.

Jó étvágyat!

rtlklub.hu

2007.02.14

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok