HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Gasztronómia

A Keleti Népek Fesztiválján öt ország mutatja be nemzeti értékeit
Sonka, sajt, túró. Mindezt kenyérrel ropogósra sütjük és kész a szendvics.
Bárányhús hagymával és padlizsános krumplival, ebből mindenki kér majd.
A magokkal és fűszerekkel megszórt pulyka ízletes vacsora az egész családnak.
Grillezett citrom és paprika, kagylóhússal és borral. Lássuk mi sül ki belőle.
A sok-sok zöldség közt nem veszik el a lényeg: az ízes mártás és a sajt.
Ezúttal egy igen pikáns és csípős változatban kerül az asztalra a sárgarépa.
Nem hiába tartják a tésztát az egyik legváltozatosabb ételnek világszerte, hiszen minden alkalomhoz illik: hagyományosan túróval és szalonnával, télen levesbetétként, vendégeknek desszertként, nyáron pedig tésztasaláta formájában, hidegen tálalhatjuk.
Ezúttal sárgarépa köntöst kap a meztelen csirkemell.
Hozzávalók: 0,5kg liszt 1 élesztő csipet só víz szalámi párizsi,sajt ketchup,majonéz pizzakrém
A krémsajtot eperrel, karamellel, fehérborral, tejszínnel és mentával bolondítottuk meg.
A spárga mártás és bagett fogságába esik, mennyei börtön.
A sajtmártásos csirkét egy kis fűszeres burgonyával dobhatjuk fel.
Ezen a héten Lázár a spárgát vette górcső alá.

Első Előző Következő Utolsó