HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Csirkemell répa-köntösben

t: 2001

Csirkemell répa-köntösben







Hozzávalók:

50 dkg csirkemell
4 db sárgarépa
10 dkg bébirépa
5 dkg mazsola
1 dl narancslé
1 dl víz
2 evőkanál keményítő
3 evőkanál liszt
só, bors
olaj
rozmaring
petrezselyem


A sárgarépát megtisztítjuk, majd vékonyan legyaluljuk. Alaposan sózzuk, borsozzuk, megszórjuk liszttel és forró olajban ropogósra sütjük. A maradék szeleteket kiterítjük, ráhelyezzük a csirkemellet, sóval, borssal, rozmaringgal ízesítjük, majd feltekerjük, és olajon készre sütjük.

A hús alól visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk a mazsolát, és a bébirépát, majd felöntjük narancslével, hozzáadjuk a keményítővel elkevert vizet, végül megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.

Jó étvágyat!

rtlklub.hu

2007.05.30

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok