Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
4 db sárgarépa
10 dkg bébirépa
5 dkg mazsola
1 dl narancslé
1 dl víz
2 evőkanál keményítő
3 evőkanál liszt
só, bors
olaj
rozmaring
petrezselyem
A sárgarépát megtisztítjuk, majd vékonyan legyaluljuk. Alaposan sózzuk, borsozzuk, megszórjuk liszttel és forró olajban ropogósra sütjük. A maradék szeleteket kiterítjük, ráhelyezzük a csirkemellet, sóval, borssal, rozmaringgal ízesítjük, majd feltekerjük, és olajon készre sütjük.
A hús alól visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk a mazsolát, és a bébirépát, majd felöntjük narancslével, hozzáadjuk a keményítővel elkevert vizet, végül megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Jó étvágyat!
rtlklub.hu