HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Sonkával és spárgával rakott ropogós

t: 1995

Sonkával és spárgával rakott ropogós






Hozzávalók:

20 dkg prsut (ibériai szárított sonka)
1 csokor kapor
1 csokor spárga
30 dkg sajt szeletelve
A tésztához:
1. 50 dkg liszt
2 dkg élesztő
Só, olaj, víz
Mártogatóhoz:
2 evőkanál olívaolaj
5 dkg parmezán
25 dkg juhtúró
1 db citrom
Só, bors
Snidling
újhagyma

A tésztát összegyúrjuk, megkelesztjük, majd kinyújtjuk, formákat vágunk belőle és tepsire fektetjük. Ráhelyezünk egy-egy szál spárgát, kaprot és a sonkát, majd befedjük sajttal és 180 fokos sütőben pirosra sütjük.

Egy tálban összekeverjük az olívaolajat, az apróra vágott snidlinget és újhagymát, a parmezánt és a túrót, majd sóval, borssal és pár csepp citromlével ízesítjük. Az így kapott mártogatóval tálaljuk az elkészült kenyereket.

rtlklub.hu

2007.06.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok