HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Spárga hollandi mártással

t: 1876

Spárga hollandi mártással







Hozzávalók:

30 dkg spárga
4 tojássárgája
1 dl tejszín
5 dkg vaj
1 db citrom
cukor
só, bors


A spárgát megtisztítjuk, majd összekötözve citrommal, sóval és cukorral ízesített vízgőz felett megpuhítjuk. A tojás sárgákból és tejszínből vízgőz felett sűrű habot verünk, majd a gőzről levéve tovább verjük és hozzáadjuk az olvasztott vajat, és a citromlevet. Sóval, borssal ízesítjük. A spárgát tálra rendezzük, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, rálocsoljuk a mártást és citromszeletekkel díszítve tálaljuk.

rtlklub.hu

2007.05.14

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok