HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Epres mascarponekrém

t: 2936

Epres mascarponekrém







Hozzávalók:

25 dkg mascarpone
4 evőkanál cukor
4 evőkanál porcukor
40 dkg eper
1 db citrom
1 db lime
1 dl fehérbor
2 dl tejszín
friss menta
balzsamecet

A tejszínből habot verünk. Egy edényben karamellizáljuk a cukrot, rátesszük a darabolt epret, és a mentát, felöntjük fehérborral és vízzel, majd citromhéjjal ízesítve szirupot főzünk belőle.

Egy másik edényben a porcukrot és a balzsamecetet összeforraljuk. Egy tálban összekeverjük a mascarponét, a tejszínhabbal, limehéjjal és mentával ízesítjük. Az így kapott krémet tányérra halmozzuk, melléöntjük az eperszirupot, végül megöntözzük balzsamecettel.

Jó étvágyat!


rtlklub.hu

2007.05.23

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok