HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Gasztronómia

A meggyborhoz kítűnően illik a bonbon meggy
A sárgarépefőzelékhez remekül illik a fasírt, főként ha sajttal együtt gyúrjuk össze.
A krumplifőzelékhez remekül illik a fasírt, melyet most tojással tölthetünk meg.
Az oldalast sütés közben pikáns páccal kenegetjük, közben paprikasalátát készítünk.
Ismét egy grillezett finomság készül, természetesen nyársra tűzdelve.
A sajtot betekerjük a sonkával, majd kisütjük. Ki ne tudná elkészíteni ezt a vacsit?
Két finomság, gyorsan és egyszerűen. Szardellás falatka és mandulás palacsinta.
A csirkemellnek számtalan elkészítési módja van, ezúttal olívabogyóval ízesíthetjük.
A rablóhús külföldön is kedvelt, most a horvát receptet ismerhetjük meg.
Európa legnagyobb gasztronómiai fesztiválján több száz féle ételt készítenek el
Finom rák paradicsomszósszal, zöldségekkel, mindez megsütve és tésztával összekeverve.
Ismét egy régi kedvenc - tojásos tészta - új köntösben. Igazi nyári, laktató finomság.
Horvátországban járva, strandolás után nincs jobb program, mint megkóstolni Dalmácia különleges ételeit.
Csirkemellbe tekert fokhagyma, így lesz ízletes a vacsora.

Első Előző Következő Utolsó