HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Horvát rablóhús ( Raznyic)

t: 2133

Horvát rablóhús ( Raznyic)







Hozzávalók:

2 db csirkemell
1 fej vöröshagyma
40 dkg mángold levél
1 dl fehérbor
1 kiskanál liszt
40 dkg burgonya
petrezselyem
olívaolaj
kakukkfű
só, bors

A csirkemellet kockára vágjuk, sóval, borssal, apróra vágott hagymával és kakukkfűvel ízesítjük. Minden egyes kockát mángold levélbe csomagolunk, majd nyársra tűzzük és forró olajban sütni kezdjük.

Mikor az egyik fele ropogósra sült, felöntjük fehérborral és fedő alatt készre pároljuk.

A visszamaradt zsiradékba olívaolajat öntünk, hozzáadjuk a lisztet, majd rátesszük a szeletekre vágott burgonyát, sózzuk, borsozzuk és miután megpirult ráhalmozzuk a maradék mángoldot, amelyet petrezselyemmel, kakukkfűvel és hagymával ízesítünk és összeforgatjuk a burgonyával. Az elkészült nyársakat a mángoldos burgonyával tálaljuk.


rtlklub.hu

2007.07.03

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok