HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Olívás csirkemell

t: 2377

Olívás csirkemell






Hozzávalók:

2 db csirkemell
10 dkg fekete olívabogyó
10 dkg zöld olívabogyó
15 dkg kemény sajt
4 db paradicsom
petrezselyem
olívaolaj
só, bors
kenyér

A csirkemellet csíkokra vágjuk, olívaolajon sütni kezdjük, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk az olívabogyót.

Mikor a csirkemell pirosra sült, hozzáadjuk az apró kockára vágott sajtot és a petrezselymet. Mikor a sajt ráolvadt a húsra tálaljuk, mellé friss paradicsomot, valamint kenyeret adunk köretként.


rtlklub.hu

2007.07.04

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok