HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Fokhagymás csirkemell

t: 2297

Fokhagymás csirkemell







Hozzávalók:

2 db csirkemell filé
2 fej friss fokhagyma
1 dl fehérbor
1 evőkanál ecet
20 dkg kemény sajt
6 db paradicsom
15 dkg bob
Só, bors
Olívaolaj
petrezselyem

A csirkemellet kiterítjük, sózzuk, borsozzuk, ráhalmozzuk a fokhagymaszeleteket, majd feltekerjük és olívaolajon sütni kezdjük.

Fordításkor hozzáadjuk a bobot, az apróra vágott petrezselymet, a bort, az ecetet, és a vékonyra vágott sajtot, majd készre sütjük.

Az így kapott csirkemellet friss paradicsommal és vékonyra vágott sajttal tálaljuk.

rtlklub.hu

2007.06.19

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok