HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Bruscetta

t: 2212

Bruscetta







Hozzávalók:

1 db bagett
15 dkg sajt
3 db paradicsom
1 doboz sós olajos szardella
só, bors

A bagettet ujjnyi vastagra szeleteljük, ráteszünk egy vastag szelet sajtot, majd egy serpenyőben sajttal lefelé megsütjük, közben sóval, borssal ízesítjük. Mikor a sajt rásült, tányérra halmozzuk, a tetejére tesszük az apróra vágott paradicsomot és szardellát. Az így kapott falatkákat friss salátalevélen tálaljuk.


Mandulás palacsinta

Hozzávalók:

6 db palacsinata
5 dl vaníliapuding
5 dkg durvára vágott mandula
3 evőkanál meggylikőr
5 evőkanál cukor
5 dkg darált dió
5 dkg mazsola
só, bors

A cukrot egy serpenyőben elkaramellizáljuk, hozzáadjuk a diót, a mandulát, a mazsolát, egy csipet sót és borsot, majd a meggylikőrrel felöntve flambírozzuk.

A palacsintát megtöltjük a vaníliapudinggal, majd a forró diós, mandulás raguval leöntve tálaljuk.

rtlklub.hu

2007.07.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok