HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Halételek

Már megszokhatták: a Receptklub adásaiban mindig előkerül valamilyen tengeri finomság.
A rizottót rengeteg féleképpen elkészíthetjük, Lázár ma hallal tunningolta fel.
Ma egy igazi francia finomsággal kápráztat el minket Lázár. Ezzel bárkit leveszünk a lábáról.
Hamarosan itt a Valentin nap, nem csak ajándékkal, hanem ízletes vacsorákkal is kedveskedhetünk.
A halas finomságokat soha nem lehet megunni.Ezúttal tekercseket készítünk.
Lázárék tudják, mi kell egy igazi házibulihoz, és most önöknek is megsúgják.
A halak kevés koleszterint tartalmaznak, ásványianyag-tartalmuk viszont meghaladja a melegvérű állatokét: jelentős mennyiségben található bennük a szervezet számára fontos foszfor, vas, kálium és kalcium, továbbá rendkívül gazdagok A-, D-, B2- és B6-vitaminokban. A statisztikák ráadásul egyértelműen bizonyítják, hogy a nagy halfogyasztó országokban élők között jóval kevesebb a szívbeteg.
Íme egy pikánsan csípős fogás, gyömbérrel chiliszósszal és rákhússal.
A tésztába sört keverünk, majd abban panírozzuk ki a halat, hozzá pedig paradicsommártást készítünk.
Javában tart a szüret, ezért egész héten szőlős, boros finomságokat készíthetünk.
A grillezett lazac mellé igazi zöldségkavalkádot süthetünk.
Mángold levél petrezselyemmel és fokhagymában, mindez feltekerve és halalaplébe párolva.
Ismét egy tengeri állatkából készíthetünk ízletes ebédet, ezúttal polipból.
Íme egy ízletes leves fokhagymával, petrezselyemmel és rákhússal.
Wokban sütött zöldség borral leöntve, és ha még mindehhez kagyló is társul.

Első Előző Következő Utolsó