HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Polipszalámi

t: 2275

Polipszalámi







Hozzávalók:

1 db polip
1 dl fehérbor
2 db cukkini
4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál vörösborecet
Petrezselyem
olívaolaj
só, bors
friss bagett

A polip lábait levágjuk, majd forró olívaolajban sütni kezdjük, ezután hozzáadjuk a fehérbort és apróra vágott petrezselyemmel, valamint fokhagymával ízesítjük.

Miután megpuhult, alufóliába csomagoljuk, henger alakúra formázzuk és jól lehűtjük. Hűtés után szeletekre vágjuk. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a vékony szeletekre vágott cukkinit, sóval, borssal ízesítjük, megöntözzük vörösborecettel, majd az így kapott salátával és friss bagettel tálaljuk a polipot.


rtlklub.hu

2007.06.26

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok