Hozzávalók:
30 dkg lazac
1 dl olaj
2 evőkanál mustár
2 evőkanál worchester szósz
1 evőkanál csípős szósz
2 gerezd fokhagyma
1 db lime
1 db piros kaliforniai paprika
1 db sárga kaliforniai paprika
15 dkg koktélparadicsom
1 db padlizsán
petrezselyem
bors
Elkészítjük a pácot. Egy tálban összekeverjük az olajat, a mustárt, a worchester szószt, és a csípős szószt, majd hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, a lime levét, és héját, valamint az apróra vágott petrezselymet, és összekeverjük, végül borssal ízesítjük.
A lazacot felszeleteljük, majd forró grillrácson sütni kezdjük, fordításkor megkenjük a páccal. A színes paprikákat és a padlizsánt feldaraboljuk, majd a paradicsomokkal együtt nyársra tűzzük. Meglocsoljuk a páclével és grill fölött megsütjük.
rtlklub.hu