HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Polipsaláta

t: 2155

Polipsaláta

Már megszokhatták: a Receptklub adásaiban mindig előkerül valamilyen tengeri finomság.



Hozzávalók:


50 dkg polipkar
fél dl ecet
10 dkg vöröshagyma
fokhagyma granulátum
fél csokor petrezselyem
5 dkg olívabogyó
1-2 fej zöldsaláta

bors
1 db citrom

A polipcsápot megtisztítjuk és forró vízben fel tesszük főzni. A méretétől függően fél vagy 2 órát főzzük, amíg az érzékelőit könnyedén ki lehet venni, majd ha kész, teljesen kihűtjük és 2X2 cm-es, kis darabokra vágjuk. Hozzáadjuk a többi alapanyagot, a kockára vágott vöröshagymát, a fokhagyma granulátumot, a petrezselymet és jól összekeverjük.
Salátával kibélelt tálra halmozzuk, citromlével meglocsoljuk, a tetejére olívabogyót teszünk és egy szelet citrommal tálaljuk.

rtlklub

2008.02.21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok