HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Buzara

t: 2283

Buzara






Hozzávalók:

40 dkg kagyló
6 dl fehérbor
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 evőkanál zsemlemorzsa
2 evőkanál olívaolaj
Só, bors
petrezselyem

A wokot felforrósítjuk, olívaolajjal körbelocsoljuk, megpirítjuk benne a finomra vágott hagymát, sózzuk, borsozzuk, felöntjük fehérborral, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet, majd miután felforrt beletesszük a kagylót és addig főzzük, míg a kagylók ki nem nyílnak.

Tálaláskor finomra őrölt morzsával meghintjük, mellé friss bagettet kínálhatunk.

rtlklub.hu

2007.06.20

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok