HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Grillezett lazac gyömbéres-narancsos mustárral

t: 2490

Grillezett lazac gyömbéres-narancsos mustárral







Hozzávalók:

4 szelet lazac
4 db nagy paradicsom
40 dkg forrázott brokkoli
1 g fokhagyma
4 ek olaj
1 dl rum
só, bors
Páchoz:
½ narancs leve és reszelt héja
½ citrom leve és reszelt héja
½ lime leve és reszelt héja
1 kk friss reszelt gyömbér
1 g fokhagyma
1 ek dijoni mustár
2 ek méz
2 ek szójaszósz
só, bors


Egy tálban összekeverjük a pác hozzávalóit, majd belehelyezzük a halszeleteket, és 15 percig
érleljük, majd egy serpenyőben olajon sütni kezdjük. Sütés közben a megmaradt páclével kenegetjük, és rummal flambírozzuk. A brokkolit rózsáira szedjük, összekeverjük a kockára vágott paradicsommal, majd ízesítjük sóval, borssal, zúzott fokhagymával, narancs és citromlével. Az így kapott salátával tálaljuk az elkészült halat.


rtlklub.hu

2008.01.10

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok