HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Mángolddal töltött hal

t: 2183

Mángolddal töltött hal







Hozzávalók:

15 dkg koktélparadicsom
20 dkg mángold levél
1 db tengeri hal
4 gerezd fokhagyma
1 liter halalaplé
petrezselyem
olívaolaj
só, bors


A halat kifilézzük. A mángoldot leforrázzuk, majd sóval, borssal, fokhagymával és petrezselyemmel ízesítjük. A halfilét sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal, ráhelyezzük a mángoldot és feltekerjük. Fóliába csomagoljuk és halalaplébe téve készre pároljuk. A koktélparadicsomokat forró olívaolajban megpirítjuk, ezt adjuk a mángolddal töltött hal mellé.


rtlklub.hu

2007.07.06

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok