HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Halételek

A lazacot ízesítjük sóval, borssal, citrommal, és szeletekre vágott fokhagymával.
A halat beirdaljuk, ízesítjük sóval, borssal, betakarjuk citromszeletekkel, majd megsütjük.
Lázár szerdai ebédjét mixer tudás nélkül is elkészíthetik.
Tenger gyümölcsei üvegtésztával
Lazacfilével és néhány fűszerrel mediterrán íz világú ételkülönlegességet is készíthetünk.
A chili kedvelői szerdán sem maradnak éhen, ha nézik a Recept Klubot.
Lázárék egy narancsos halspecialitással próbálják elkápráztatni Önöket.
A halat minden oldalról beirdaljuk, alaposan besózzuk, majd tűzálló tálba tesszük, és kész is a remekművünk.
A tenger gyümölcseit ezúttal szezámmaggal sütjük és jöhet a már jól megszokott hagyma.
A halat bőrével lefelé sütjük, mellétesszük a fokhagymát, majd felöntjük fehérborral.
A hal kedvelőinek ismét kedvezünk, fogast sütünk diós almával.
Ahogy azt már megszokhattuk; a heti Receptklub menüből nem hiányozhat a hal.
Fogas filé, lazac filé, máris kész a haltól illatozó, finom ebéd.
A következő étel nem is hús és nem is szokványos, ám rettentő finom.
A Receptklub az elmúlt tíz évben mindig is szívesen készített halas finomságokat.

Első Előző Következő Utolsó