HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Pisztráng roston sütve, burgonyasalátával

t: 2866

Pisztráng roston sütve, burgonyasalátával






Hozzávalók:

4 db pisztráng
1 cs kapor
1 citrom
Olaj
Só, fehérbors
Kakukkfű
Petrezselyem
Salátához:
1 kg burgonya
1 fej hagyma
Só, fehérbors
1 dl ecet
2 ek cukor
0.5 dl olívaolaj

A pisztrángokat megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk. A zöldfűszereket apróra vágjuk, és a halakba töltjük, grillrácsra helyezve megsütjük a halat, közben citromlevet csepegtetünk rá, majd olívaolajjal meglocsoljuk A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk, a hagymát vékony szeletekre vágjuk, majd a sóból, cukorból, ecetből és borsból, valamint vízből készített salátalébe tesszük. A halat a leszűrt burgonyasalátával tálaljuk.


rtlklub.hu

2008.03.28

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok