HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Lazacszeletek póréhagymaragun

t: 2491

Lazacszeletek póréhagymaragun









Hozzávalók:

60 dkg lazac
2 db babérlevél
5 g fokhagyma
1 dl fehérbor
1 db póréhagyma
2 ek olívaolaj
1 ek mustár
3 ek kapri
½ citrom leve
2 dl tejszín
15 dkg koktélparadicsom,
só, bors

A halat bőrével lefelé sütni kezdjük, mellétesszük a zúzott fokhagymát, a babérlevelet, majd felöntjük fehérborral, meglocsoljuk olajjal és fedő alatt készre pároljuk. A visszamaradt zsirídékon megpirítjuk a felkarikázott pórét, és a fokhagymát, hozzáadjuk a kaprit, a mustárt, meglocsoljuk citromlével, felöntjük tejszínnel és összeforraljuk. Végül hozzáadjuk a paradicsomot is.


rtlklub.hu

2008.05.14

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok