HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Grillezett ponty, salátával

t: 4543

Grillezett ponty, salátával

A halat beirdaljuk, ízesítjük sóval, borssal, betakarjuk citromszeletekkel, majd megsütjük.



Hozzávalók:
40 dkg pontyfilé
1 db citrom
1 dl fűszeres paprikakrém
1 db jégsaláta
2 dl tejföl
1 doboz babkonzerv
20 dkg rokfort sajt
Só, bors

A halat beirdaljuk, ízesítjük sóval, borssal, betakarjuk citromszeletekkel, majd grillen sütni kezdjük. Sütés közben fűszeres paprikakrémmel kenegetjük, hogy ne száradjon ki túlságosan. Egy tálba tépkedjük a salátaleveleket, ráöntjük a tejfölt, ízesítjük sóval, borssal, hozzáadjuk a lecsepegtetett babkonzervet, majd rámorzsoljuk a sajtot és óvatosan összeforgatjuk.

Rtlklub

2008.07.29

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok