HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Mediterrán lazacfilé

t: 2554

Mediterrán lazacfilé

Lazacfilével és néhány fűszerrel mediterrán íz világú ételkülönlegességet is készíthetünk.

Hozzávalók:

80 dkg lazacfilé
3 ek olívaolaj
1 db póréhagyma
3 db babérlevél
4 g fokhagyma
1 dl víz
1 db citrom
15 dkg parmezán
snidling

bors

A halat sózzuk, borsozzuk, majd olajjal meglocsolva állni hagyjuk. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a julienre vágott póréhagymát, ízesítjük babérlevéllel, majd ráhelyezzük a bepácolt halat, melynek tetejére szeletelt fokhagymát szórunk. Kevés vizet öntünk alá, majd fedő alatt készre pároljuk. Tálalás előtt meglocsoljuk citromlével, megszórjuk parmezánnal, valamint apróra vágott snidlinggel.

rtlklub.hu

2008.06.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok