HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Rántott újhagyma pirított rákkal és kagylóval

t: 2848

Rántott újhagyma pirított rákkal és kagylóval

Hozzávalók:

1 cs újhagyma
3 ek liszt
3 ek morzsa
1 db tojás
2 ek olívaolaj
2 ek szezámmag
10 dkg garnéla
10 dkg kagyló
2 db babérlevél
2 g fokhagyma
½ citrom leve
15 dkg koktélparadicsom
só, bors

A hagymát megforgatjuk lisztben, tojásban és morzsában, majd forró olajban kisütjük. Egy serpenyőben olajon megpirítjuk a szezámmagot, hozzáadjuk a rákot, sózzuk, borsozzuk, mellétesszük a kagylót, a babérlevelet és a szeletelt fokhagymát, majd meglocsoljuk citromlével. Végül beleforgatjuk a koktélparadicsomot.

rtlklub.hu

2008.05.16

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok