A lazacot ízesítjük sóval, borssal, citrommal, és szeletekre vágott fokhagymával.
Hozzávalók:
4 szelet lazac
1 db citrom
2 ek olaj
4 g fokhagyma
1 cs újhagyma
2 ek méz
2 ek vaj
1 dl fehérbor
50 dkg főtt burgonya
25 dkg szőlő
20 dkg rukkola
petrezselyem
só, bors
A lazacot ízesítjük sóval, borssal, citrommal, és szeletekre vágott fokhagymával, majd olajon sütni kezdjük. Hozzáadjuk az újhagymát, a mézet és a vajat, majd felöntjük borral és fedő alatt készre pároljuk. Egy serpenyőben olajon átforgatjuk a cikkekre vágott főtt burgonyát, ízesítjük sóval, borssal és friss apróra vágott petrezselyemmel, majd hozzáadjuk a szőlőt és a laskára vágott rukkolát.
rtlklub.hu