HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Borban párolt lazac szőlőraguval

t: 2375

Borban párolt lazac szőlőraguval

A lazacot ízesítjük sóval, borssal, citrommal, és szeletekre vágott fokhagymával.

Hozzávalók:

4 szelet lazac
1 db citrom
2 ek olaj
4 g fokhagyma
1 cs újhagyma
2 ek méz
2 ek vaj
1 dl fehérbor
50 dkg főtt burgonya
25 dkg szőlő
20 dkg rukkola
petrezselyem
só, bors


A lazacot ízesítjük sóval, borssal, citrommal, és szeletekre vágott fokhagymával, majd olajon sütni kezdjük. Hozzáadjuk az újhagymát, a mézet és a vajat, majd felöntjük borral és fedő alatt készre pároljuk. Egy serpenyőben olajon átforgatjuk a cikkekre vágott főtt burgonyát, ízesítjük sóval, borssal és friss apróra vágott petrezselyemmel, majd hozzáadjuk a szőlőt és a laskára vágott rukkolát.


rtlklub.hu

2008.09.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok