HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Levesek és előételek

A következő recept olyan, mintha az ebédet a desszerttel együtt tálalnánk.
Az örök kedvenc: jó sok zöldség egy levesben, és távol maradnak a betegségek.
Az ízletes cseresznyelevest hidegen és brióssal ajánljuk.
Ezúttal egy finom és nagyon tartalmas leves receptjét osztja meg velünk.
A vargányából készült finom levesben füstölt fürjtojás a betét.
Mai leves: a krémlevesek talán egy kicsit még szokatlanok a hazai gasztronómiában, de mindenképp érdekes élményt nyújtanak, a fűszerek ötletes felhasználása pedig még érdekessebbé teszi őket. Ez ma a gyömbér lesz.
Szegfűszeggel, fahéjjal, citromhéjjal egy csipetnyi sóval ízesített vizet forralunk.
Bátor konyhatündérek kísérletezhetnek a most bemutatott pikáns pezsgős sárgarépalevessel!
A szárított gombát vízbe áztatjuk.
A zöldbabot leforrázzuk. A hagymát finomra vágjuk, majd egy edényben olívaolajon megdinszteljük.
A hagymát finomra vágjuk és olajon megpároljuk.
A sertéscombot kockákra, a hagymát finomra vágjuk.
A cukkinit lereszeljük, majd sóval, borssal ízesítjük.
Az egyik sárgadinnye húsából gyöngyöket vágunk, megszórjuk porcukorral, meglocsoljuk citromlével és kihűtjük.
A pattogtatni való kukoricát összekeverjük libazsírral, majd egy forró lábasban kipattogtatjuk.

Első Előző Következő Utolsó