HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Levesek és előételek > Pezsgős sárgarépa-krémleves

t: 2564

Pezsgős sárgarépa-krémleves

Bátor konyhatündérek kísérletezhetnek a most bemutatott pikáns pezsgős sárgarépalevessel!

Hozzávalók:

20 dkg bacon
1 ek vaj
1 fej hagyma
6 db sárgarépa
2 db burgonya
4 dl pezsgő
2 dl víz
5 dl tejszín
só, bors

Egy edényben vajon megdinszteljük a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felkockázott répát és burgonyát. Ízesítjük sóval, borssal, majd felöntjük pezsgővel. Mikor az alkohol elpárolgott, felöntjük kevés vízzel és tejszínnel, majd puhára főzzük és botmixerrel pürésítjük. A bacont apróra vágjuk, ropogósra pirítjuk. Az elkészült levest a baconnal megszórva tálaljuk.


rtlklub.hu

2008.12.29

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok