HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Levesek és előételek > Nyúl raguleves

t: 3930

Nyúl raguleves

Ezúttal egy finom és nagyon tartalmas leves receptjét osztja meg velünk.

Hozzávalók:

2 nyúlcomb
2 fej vöröshagyma
2-2 sárgarépa és fehérrépa
10 dkg zöldborsó
1 zellergumó
1 ek. mustár
6 fej gomba
Petrezselyem
1 db citrom
3 dl tejszín
kakkukfű
2 dl tejföl
2 ek. liszt
3 evőkanál zsír
só, bors
zsálya

Elkészítés:

Kevés hagymát lepirítunk zsíron, megsózzuk, majd ráteszünk egy adag mustárt, apróra vágott citromhéjat és egy szál kakukkfüvet. Ez fogja majd levesünk pikáns ízét meghatározni, amit a kaporral, a gombával és a zöldségekkel kombinálunk.

Az alaphoz hozzáadjuk a kockára vágott nyúlhúst, a gombát és legvégül a zöldségeket, majd felöntjük húslevessel vagy vízzel, és puhára főzzük.

A leveshez rántást készítünk, amihez apróra vágott zsályát és egy kis gombát is adunk. A leveshez végül tejszínt, apróra vágott petrezselymet és egy kis citromlevet adunk.

Jó étvágyat!


rtlklub.hu

2009.03.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok